En seg och god skorpa, lite som ciabattabröd eller brödet som serveras som tillbehör på pizzerian. Det passar lika bra till frukost som det passar att servera som tillbehör till en god middag
Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
lägg ut pizzadegen på bakplåtspapper, kavla om det behövs så den täcker långpannan. fräs nötfärs och lök tillsammans, tillsätt vatten, sweet chili och tacokryddor
Vi fick en härligt skön sovmorgon imorse och jag har inga planer för dagen. För ett tag sedan gjorde jag en rund pizza till lunch som jag tyckte blev så otroligt god så igår testade jag att använda samma pizzadeg till en långpanna
)Som vanligt startade vi lördagen med ett sent uppvaknande som följdes av en härlig "ligga-kvar-och-dra-sig-hur-länge-man-vill-känsla", långfrukost, middagsplanering, shopping och lite tråkigare måsten
1/2 dl Japansk soyasås. 1. Dela kycklingen i valfria bitar. 2. Blanda alla ingredienser till marinaden. 3. Marinera kycklingen i minst 2h, helst över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.