Snoddas Al á Espresso
Food, passion and life |
Food, passion and life |
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ugn 175 grader
  •  
  • Du behöver
  • 2 ägg 3 dl Socker
  • 150 g Smör
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1½ msk Kakao
  • 4½ dl Vetemjöl
  • 2 tsk Bakpulver
  • 1½ dl Mjölk
  •  
  • Glasyr
  • 75 g Smör
  • 2 msk Espresso kaffe
  • 1½ msk Kakao
  • 2 tsk Vaniljsocker
  • 3½ dl Florsocker
  • 1½ dl Kokosflingor till topping
  • 2. Vispa ägg och socker poröst ca 5 min
  • 3. Blanda alla torra ingredienser i en skål.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.