Sniglar provencale är en gammal klassiker, servera dom med ett glas rött vin och ett gott bröd att suga upp smöret med, kanske inte så nyttigt men aj aj så gott
Lägg sniglar i 4 formar. 24 kokta sniglar. Sätt ugnen på 225°C. Blanda smör med finhackade vitlöksklyftor, citronjuice, hackad persilja, salt och vitpeppar
Vitlöksgratinerade sniglar. Här kommer några bilder från vår mysiga nyårsafton. I krispig kyla skålade vi in tolvslaget, och en del raketer smälldes även av till pappor och barns stora glädje
Vi har också testat på sniglar för första gången och det tar ju emot litegrann till en början men det underlättar iaf att jag valde att första gången köpa frysta som redan gjort sitt på jordelivet
Om ramslöken är ren utan smulor, jord eller små sniglar kan du använda den direkt, annars kan du skölja den och torka den i salladsslunga eller låta den ligga framme och torka
Jag sätter alltid ett par plantor för mycket i fall att någon ska misslyckas, men det händer inte så ofta när man lärt sig se upp för glupska sniglar och andra risker i början av tillväxten
Sniglar finns på konservburk åtminstone i vår ICA-butik. Sniglar på burk fanns mycket riktigt i affären och övriga ingredienser är ju inga konstigheter, så i lördags kokade jag minnsan snigelsoppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.