Ställ ut dem på balkong, i kylen eller frysen för att de ska stelna snabbare. Du börjar med chokladpuddingen så den hinner stelna till innan du lägger på kaninrumporna
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Till påsk blev det i år en cheesecake smaksatt med mango- och passionsfrukt. Jag ville gärna göra tårtan i en smal och hög form, då mina mindre formar inte är öppningsbara blev det till att investera i en ny form
Kaka till påsk. Jag har nämligen väntat på denna dagen då H kommer till skåne för att fira påsken här. Vi ska fira påsken tillsammans med våra familjer, gå på musikal på Helsingborgs stadsteater och förhoppningsvis hinna med en av konstrundorna som snart går av stapeln här i syd
Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret. Ställ fram en rejäl skål på bordet så kan alla ta så mycket dom vill och till vad dom vill
Till påsk måste man äta sill. Rör till sist ner äggulan. Senapssill 4 urvattande sillfiléer (jag köper en hink och vattnar ur den i 8 timmar, sköljer sedan av dem) 1 rödlök 1 knippa dill Till lagen. 1 dl ättikssprit 1 1/2 dl vatten 2 dl socker 10 krossade kryddpepparkorn 1 tsk gula senapskorn Till senapssåsen. 4 msk svensk senap 1 msk socker 2 msk röd vinäger 1 krm vitpeppar 1/2 tsk salt 1 dl rumsvarm olja 1 äggula Koka upp ingredienserna till lagen och låt kallna
Med lite roliga färger så passar de ju äggstra (hahaha) bra nu till helgen. Maränger till påsk. Nu är vi ju inne i påsktider och då ska det ju ätas ägg
Eftersom vi jobbar här hemma igen är det snabb och lätt mat som står på menyn,. Alla helger i augusti är uppbokade med släktträffar och en weekendresa till Helsingborg och Helsingör med mannen, och ikväll blir det after work med gamla polare
Nu vankas det snart Påsk, och vad passar inte bättre än ett lammrecept Egentligen är det ju större tillgång på lamm under hösten, men av tradition tillhör det påskfirandet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.