Här är en del av det smink jag oftast använder, på vardagar har jag nästan alltid mascara och kajal så det är lite utöver det samt något är bort som tex läppstift, kajal, ögonskuggor osv
180°C. 1 st Äggula. 1,5 msk Kakao. 100 g Nougat. 100 g Choklad (jag använde mörk). 1. Sätt ugnen på 180°C. Grädda kakorna i mitten av ugnen i 8-12 minuter. 10. 11. 180°C. 1 Egg yolk. 1,5 tbsp Cacao powder. 100 g Nougat. 100 g Chocolate (I used. 1. the oven to 180°C. Bake in the oven for about 8-12. 10. 11. 1 st Äggula. 1,5 msk Kakao. 100 g Nougat. 100 g Choklad (jag använde mörk). 100 g Chocolate (I used. 1
1,5 dl Florsocker. 1. Lägg smeten i en spritspåse med tyll, jag använde en 13 mm stängd stjärntyll, eller i en kaksprits. Grädda i ugnen i 10-15 minuter eller tills de fått en aning färg. 1,5 dl Powdered sugar. 1. Put the batter in a piping bag with a piping nozzle, I used a 13 mm closed star nozzle, or put the batter in a cookie spritzer. Bake in the oven for 10-15 minutes or until lightly golden brown. 1,5 dl Florsocker. 1,5 dl Powdered sugar
175°C. 125 g Rumsvarmt smör. 1 dl Strösocker. 1 st Ägg. 1 tsk Vaniljsocker. 1. Sätt ugnen på 175°C. Grädda i ugnen i ca 12-15 minuter. 10. 175°C. 125 g Room temperature butter. 1 dl Granulated sugar. 1 Egg. 1 tsp Vanilla sugar. 1. Set the oven to 175°C. Bake in the oven for about 12 to 15 minutes. 10. 125 g R. 1 dl St. 1 st Ägg. 1 tsk V. 125 g Room temperature butter. 1 dl Granulated sugar. 1 Egg 2,5 dl Flour. 1 tsp Vanilla sugar
Jag har säkert 10 olika sillburkar ändå kvar i kylen. Här hittar ni Part 1, Part 2Som vanligt. Jag vaknade vid 8 och smög ut och startade kaffet och landade mig i trädgården i solen
Gillar du smink men tycker att det är för dyrt. Om ni klickar er in på sidan som bilden här ovanför leder er till så kan ni registrera er och få gratis smink hur snabbt som helst
ca 25-30st á 10 cm i diam. 125g Ägg. 15g Bakpulver. 175g Havregryn. 1. Baka i ugnen, en plåt i taget, i 10-15 minuter. 25-30 cookies with 10 cm in diam. 125g Egg. 15g Baking powder. 175g Oatmeal. 1. Bake in the oven, one sheet at a time, for about 10-15 minutes. 125g Ägg. 15g Bakpulver. 175g Havregryn. 125g Egg. 15g Baking powder. 175g Oatmeal
1 äggvita. 1 dl hallon (jag tog frysta). Häll i muffinsformar och grädda i ugn ca 12 min på 225 grader. 1 sats parmesanchips. Grädda i övre delen av ugnen i 175 grader i 5 minuter eller tills chipsen är gyllengula. 1 rödlök. Tina löjrommen (1 h i rumstemperatur), låt gärna löjrommen rinna av i ett kaffefilter för att inte bli så vätskig. Brunch, Förrätt, Lågkolhydratskost, Löjrom, LCHF, Parmesanchips 1 äggvita. 1 dl hallon (jag tog frysta). ca 12 min på. 1 rödlök Dill. Tina löjrommen (1 h i rumstemperatur), låt gärna löjrommen rinna av i ett kaffefilter för att inte bli så vätskig
1. 10. Körsbär rétes (ungersk strudel)- ganska god förutom kärnan som visst var kvar. 2. Korvgryta med potatis och paprika (så klart), på stora marknadens enklare serveringar
5 msk fiberhusk eller 1 msk psyllium husk pulver. Sätt ugnen på 175 C grader. 5 tbsp fiber husk or 1 tbsp psyllium husk powder. Preheat the oven to 175 C degrees. 1 msk psyllium husk
Det här receptet räcker gott och väl till 10 personer då den är väldigt chokladig och ganska hög. Jag gjorde botten enligt "tre lika"-receptet men bytte ut 1/4 av mjölet mot kakao. Mängden ingredienser styrs av diametern på bakformen och min var 15 cm bred. 15-18 cm. 3 stora ägg, strösocker, vetemjöl, kakao, 1 tsk bakpulver. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 100 g mörk choklad. 1. 1 sats italiensk marängsmörkräm. 1. 100 g mörk choklad. 1. This recipe is more than enough for 10 people as it is very chocolaty and very high. I made the bottom according to this recipe but replaced 1/4 dl of the flour to cocoa. The amount of ingredients is controlled by the diameter of the baking pan and mine was 15 cm wide. 15-18 cm. 3 large eggs, sugar, flour, cocoa, 1 teaspoon baking soda. 1. Preheat the oven to 175 degrees celsius. 300 g of milk chocolate with whole hazelnuts100 g dark chocolate2 dl whipping cream 1. 4 tbsp cocoa1 set of italian meringue buttercream 1. 50 g chopped hazelnuts100g dark chocolate50 g butter. chocolate butter cream 1. 2015-12-10, 18. 15 kommentarer 3 stora ägg, strösocker, vetemjöl, kakao,. 1 tsk bakpulver. 100 g mörk choklad. 1 sats italiensk marängsmörkräm. 100 g mörk choklad
Pastan vi lagade till är en ny sort som vi fått hem att testa från Urtekram, det är en ekologisk fullkornspasta tillverkad i norra Italien av en familj som tillverkat pasta sedan 1908 - respekt. 1 liten röd lök, fint hackad. 1 stor vitlöksklyfta, fint hackad. 100 g riven lagrad ost, vi hade Västerbottensost. 100 g mascarpone eller Philadelphiaost. 1 dl grovt hackade valnötter. 1 liten röd lök, fint hackad. 1 stor vitlöksklyfta, fint hackad. 100 g riven lagrad ost, vi hade Västerbottensost. 100 g mascarpone eller Philadelphiaost. 1 dl grovt hackade valnötter
MENY - Vecka 1. MENU - Week 1. 1 cm ingefära. 1 apelsin. 1 morot. 1 msk persilja. 1 cm ingefära. 1 dl vatten. 1 äpple. 1 tsk Organic greens. 1 dl frysta hallon. 1 stor näve sockerärtor. Koka upp buljongen och lägg i sockerärtorna (låt de koka i buljongen i max 1 min. 1 cm ingefära. 1 morot. 1 msk persilja. 1 cm ingefära. 1 dl vatten. 1 äpple. 1 tsk Organic greens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.