För köttfärssås gäller tumregeln att ju mer tid man lägger ner på den desto godare blir den. Det blev lite för mycket matskriverier där ett tag, och nytt jobb för Hanna och så ett tredje barn också, men nu föll andan på igen, så här är vi
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
) Tillmiddagexperimenterade jag fram en otroligtsmakrikköttfärssås, hur god som helst. Igårkväll kom vännerna över och vitittade på Eurovision så idag blev det en välförtjänt sovmorgon följt av en riktigt slapp söndag
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. l. t. e. y. g. a. r. v. k. ö. f. ä. s. å. ,. u. d. K. m. o. c. h. b. F. p. 4. 0. 2. 1. j. -. 3. é. S. P. B. L. 5. T. J. M. x. A. @. 9. /
En väldoftande och annorlunda köttfärssås som får smaka av de grönsaker som den tillagas med och oregano samt litebalsamvinäger, vitlök och massor av kärlek
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Bäst tycker jag egentligen att det blir när jag på söndagen står och meckar och häller ner en halv flaska rödvini såsen som får puttra ordentligt
Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot ibitar, ska-lad rotselleriibitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persiljai en gryta eller tryckkokare
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivadvitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.