De här kakorna bakade jag till min dansförenings kaffeservering i helgen. De gick åt som smör i solsken och flera av gästerna kom och ville ha receptet
- Läs hela inlägget här De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan. MINESTRONESOPPA 4-6 port3 morötter1 palsternacka1 stor lök1 liten purjolök2. MINESTRONESOPPA 4-6 port
Kör i ugnen i 225 grader ca 20-30 minuter, tills baconbitarna fått färg. Grädda i 225 grader 30-40 minuter tills potatisen är mjuk och jag tycker om när den är lite brun och knaprig ovanpå. 2-3 msk smör eller margarin
200 grader i 15-20 min. blanda alla torra ingred. häll sedan i flytande margarin blanda. fyll pajformen med lite av smuldegen fyll sedan på med valfri fyllning
Påskvecka på intåg och jag kan verkligen inte fatta att vi redan är där. Vart tar tiden vägen. Trädknoppar tittar fram och i rabatterna skjuter det fart
Det bjöds på en smarrig Hallon- och chokladtårta, som man helt enkelt förbereder innan, och den ska bara tas upp från frysen, när man sätter sig och äter varmrätten
1-2 vitlöksklyftor (pressade). 1-2 tsk sambal oelek. Frikadeller. Blanda ihop färsen med kryddorna, arbeta färsen väl så att dem håller formen när ni sen tillsätter dem i soppan
Ikväll mitt i trädgårdsfixandet bakade jag scones. Det är så gott och snabbt går det. Ikväll bakade jag på turkisk yoghurt, mest för att det fanns hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.