Smaksättmed salt och peppar och en skvätt congac. Jag kan tycka att skagenröror blir för krämiga så det mest smakar dill, majonnäs och creme fraiche men för lite räkor
Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Rosta brödet och bred på bordsmargarin. Hacka räkorna grovt och blanda dem med majonnäs, crème fraiche och dill
"bre" in insidor av brödet med olivolja och vitlök. efter det ännu mer ost och klipp till persilja över allt detta och lägg på den andra skivan av brödet med olivoljan inåt
Kör olja och persilja med mixer stav och smaka av med salt och peppar. (Om du inte gjort majonnäsen själv använd då Hellmanns eller annan majonnäs gjord med vinäger, inte ättika)
Blanda runt allt och smaka av med salt och peppar. Ibland kan drinkmixer smaka lite underligt men den här smakade verkligen som en vanlig mojito så den här mixen kommer att användas flitigt i sommar till grillmiddagarna
Smaka av med salt och peppar. Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt att bara köpa en ask med färdig skagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligen i den
Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Rosta brödet och bred på bordsmargarin. Hacka räkorna grovt och blanda dem med majonnäs, crème fraiche och dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.