700 g benfri gösfilé. 1saltKoka potatisen med skal i saltat vatten. 1Tärna tomat i små kuber, finhacka dillen och rödlöken. 1Dra av från värmen och lägg ner tomat, dill, kapris, hackad rödlök och saften från en citron i smöret före servering. 1Stek fisken på medelvärmemed skinnsidan neråt i 5 minuter, vänd sedan fisken och stek ytterligare i 4 minuter. 1Servera med en klyfta citron
Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar. Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar
Hacka schalottenlöken och fräs den i smör. Byxa och skär snitt genom gösens skinn. Stöt potatisen med smöret, vänd ner den rivna osten och smaka av med salt och peppar
Fyll gärna på med kommentarer och feedback. Rör i den hackade dragonen och ta av röran från värmen. Gös är en riktigt fin matfisk och även fantastiskt kul att fånga
Vi köpte färsk fin torskfilé som smörstektes till sparris och hemmagjord Hollandaisesås. Vispa ihop äggulorna med vinäger och citron i en mindre rostfri kastrull
Smörstekt torskrygg med rödvinssmör och blomkålspure. Börja med att göra rödvinssmöret. Ansa blomkålshuvudet, dela huvudet i buketter i jämnstora bitar med händerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.