När jag fyllde år serverade jag dessa kryddiga smördegspinnar till välkomstbålen. Kryddiga smördegspinnar 30-40 st 2 msk torkat kryddgrönt 1-2 dl riven smakrik ost 2 st plattor djupfryst smördeg (ej utkavlad) Strö ut hälften av kryddorna på ett bakplåtspapper på en yta som är lika stor som smördegsplattorna
Efter en riktig jobbvecka är det helt fantastiskt med helg, helgen firades in med buller och bång och plock, jag sitter fortfarande och njuter av de underbara smördegspinnarna jag nyss åt, enkelt och så otroligt gott
) Servera gärna frasiga smördegspinnar bredvid. Skala räkorna, det är skalen vi vill åt i första hand. Lättbryn skalen med smör och tomatpuré i rymlig kastrull, 5–8 minuter på näst högsta värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.