6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
Jag brukar förbereda rotfrukterna och såsen dagen innan, så går vardagsmatlagningen snabbt. Stek valfri korv (på bilden ser du två olika sorters kryddkorv)
8 bufféportioner 250 g färsk smördeg 1 äggula 1 tsk vallmofrön 100 g lagrad hårdost (Svecia) 1 dl crème fraiche salt och peppar 150 g najadlax 1 ask smörgåskrasse Lägg till i inköpslistan
Snabbfixat (omman har koka rödbetor) som lättlunch eller en förrätt. Kan tänka mig att det blir gott med getost också (fast getost är ju gott till allt
Jag blev som alltid väldigt inspirerad av henne och var bara tvungen att provbaka potatisflarnen. De måste ätas varma för kalla är de inte alls samma njutning
Den här rackaren har jag bloggat om förut med jag minns inte vad jag kallade den då. coctailtomatervindruvoravocadoäggrökt laxräkorLägg smördegen på bakplåtspapper och strö över osten över hela
Koka pasta rör sammanmed peston. servera med sallad. 2*Strimla purjo paprika och lägg i stek med i ca 5 minuter. 3*Tillsätt cremfraich och grädde och curry patsan. 1 pkt kryddkorv. 2 ½ dl creme fraiche. 4 msk pesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.