Min chef plockade en hel korg full som jag fick för att laga KarlJohansvampsoppa av till vår nätverkande sopplunch som vi har varje torsdag på Telekonsult Syd, där jag jobbar
Vi blev lite lätt nostalgiska när vi satt och läste i lokaltidningen vad ungarna kan hitta på under lovet, kommer ni ihåg den där sportlovskatalogen man fick i skolan när lovet började närma sej
Innan promenaden åt vi till lunch en svampsoppa som jag brukade göra ofta förut. Krämigsvampsoppa1 st gullök3 msk olja200 gr champinjoner8 dl vatten1 st buljong1 dl gräddeGör så härFräs lite finhackad lök
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.