Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. 2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet
Bredsjö har åstakommit ytterliggare en fantastisk ost, Bredsjö Hård.  Det är en ost som jag tycker kan beskrivas som ett mellanting mellan Pecorino och Manchego
Sikta florsocker på en plåt. Olja ett bakplåtspapper eller godisformar lätt med olja. Rör ihop socker, vatten och glykossirap i en tjockbottnad kastrull
Bröd ska vara antingen supermjukt och färskt eller jättehårt enligt min mening. Förra året hängde jag med någon historiskt klädd dam på Skansen som bakade hårda tunnbröd
Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält och hälsosamt bakverk. Är det fler än jag som köpt glutenfritt, hårt bröd, och som hittat nästan bara trasiga bitar när paketet öppnats
Nu var det ett tag sedan det blev några recept på bloggen, men ibland räcker inte tiden till. Nu har jag många recept i min bank som bara ska finnas tid till skriva ner här på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.