Häll INTE bort baconfettet som bildats i pannan närdu stekt färdigt. Så här i mitten av januari när de första kreditkortsräkningarna efter julen börjar droppa in, kan det vara läge att laga sig en pannkaka
Lätt och enkelt så du kan göra det ganska nära inpå. Sedan inte att glömma satte jag in ett fat med små fina röbetor också som jag kunde blanda ihop när allt var klart
Använd citronsaft eller vitvinsvinäger om du ska servera majonnäsen till fisk och skaldjur. Till rostbiff och annat kallskuret kött använder du rödvinsvinäger, men helst inte röd balsamvinäger
Den strimlade potatisen, gul lök och grädde - det är vad som gör detta à la Jansson. När jag gör köttfärssås gör jag mycket och gör gärna den här gratängen med delar av såsen
Är du en av de som tror att glutenfria produkter gör bakningen krångligare. Teffmjöl och durramjöl går att använda till både basmatlagning och bakning och ger en ljus färg och påminner om bakverk gjorda av havremjöl
Jäs degen under bakduk i bunke till dubbel storlek, i cirka 40 minuter. Lägg bullarna på plåtar med bakplåtspapper , sätt ugnen på 200 grader och jäs under bakduk i ca 60 minuter9. Lägg bullarna på plåtar med bakplåtspapper , sätt ugnen på 200 grader och jäs under bakduk i ca 60 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.