Våren är verkligen på intågande nu. Det märks på att det börjar komma ut lite vårligare kläder i butikern, lite mer värmande vindar men framför allt på att det kommit en hel del tranor hit nu och i deras släptåg även en hel del turister
I måndags ville laga något som skötte sig själv eftersom jag hade en del ärenden att uträtta under dagen och kände på mig att det skulle blir tight om tid för matlagning
En Tunnbrödsrulle är ett perfekt snack att ha med sig ut i skid eller pulkabacken och denna varianten med kallrökt lax och pepparrot är en av mina favoriter
Jag tycker att polkagris godisar är himla juliga, tycker inte ni. Därför gav jag mig på att göra en julgodis-kaka =)För vad är bättre än kombinationen av godis och kakor
Scroll down for english. Att jag älskar julen är ingen underdrift. Jag är helt jul-galen och skulle mer än gärna pynta hela huset i sann amerikansk Jul-extravaganza
Yay, årets tråkigaste månad är över, och en av årets bästa har börjat. Heja. Glad första december på er. Nu får vi frossa i julgodis, julbak, juleljus, julkalendrar, julmarknader och julmys i en hel månad
*** I Samarbete med Anamma ***. Hej. Det här receptet är jag väldigt nöjd med. Jag vet att det verkligen inte är supervanligt att man gör sina egna prinskorvar, men som vegan kan det ibland vara ganska svårt att hitta veganska prinskorvar i matbutikerna, så om man inte vill nöja sig med att bara ta vanlig sojakorv och skära i mindre bitar så är det här faktiskt ett riktigt bra och roligt alternativ
Rulla tight, låt pappret och en bricka hjälpa till. 1. Se till att ugnen är varm tills dess att du vispat ihop smeten Om smeten får stå faller den ihop och resultatet blir en platt kaka
Såg programmet ”Världens bästa burgare” med Jureskog och tänkte att det där måsta jag göra. Det var avsnittet när han är i New York och gör en hamburgare med tryffelmajonäs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.