1 velika
žlica rakije (lozovača npr.)1. Stavite kvasac da se diže u 1 dcl toplog mlijeka. Zamutite tijesto srednje gustoće od svih navedenih sastojaka. 2. Neka se diže na toplome nekih pola sata ili dok se masa ne udvostruči. 3. U dublji lonac stavite dosta ulja, pripremite tanjur na koji stavite kuhinjski papir za ocijediti uštipke nakon pečenja u ulju. 4. Kada se ulje zagrijalo, velikom žlicom grabite tijesto i spuštajte ih u vrelo ulje. 5. Okrećite ih dok lijepo ne porumene i vadite na papirnati ubrus da se ocijede od viška masnoće.
Inlagd den 19 januari, 2014 av Balkan Mat i Bakverk. Ustipci (Munkar) lätt eller helt enkelt munkar som det kan heta på svenska är fin delikatess på Balkan
Inlagd den 19 januari, 2014 av Balkan Mat i Bakverk. Ustipci (Munkar) med låg fetthalt gjorda med vatten innehåller en låg fetthalt och är ett perfekt tillval för de som vill hålla nere fetthalten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.