Servera de ugnsrostade grönsakernaochkycklingenmed tzatzikin. Dela kycklingfiléerna på mitten. Ta ut grönsakerna från ugnenoch lägg filéerna bland grönsakerna
Red av såsenmedmaizena. Börja med att skära kycklingochgrönsaker i mindre bitar. Och här kan man ju variera med andra grönsaker såsom bambuskott, broccoli, zuccini mm
Ingredienser Portioner. 4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Börja med att steka kycklingenmedvitlöken så det får färg runt om. Kycklingfiléskuren i tärningar. Jättegott ochenkelt som gjordes av bara några rester
Det jag är sämst på att handla svenskt är väl grönsaker, men det finns ju så få svenskagrönsaker under vintern ochvåren… Frysta grönsaker löser det problemet för det mesta, men inte alltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.