Gamla slattar crème fraiche och kesella och ostkanter skall få bli bröd och julskinkan, kantarellerna som blev över på nyår och den lilla ledsna purjon fick tjänstgöra på nytt som paj
Ger 1 bröd 1 stort ljust runt bröd 150 g mjölkfritt margarin 3/4 dl olivolja 3 finrivna vitlöksklyftor 1 dl finhackad persilja 2 krm salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kavla ut degen tunnt på ett mjölat underlägg och skär sedan ut lagom stora cirklar med hjälp av en rund skål eller ett glas, beroende på hur stora piroger du vill ha
Dela varje baguette på längden och sen snitta dom tvärs över på diagonalen. Små naggande goda vitlöksbröd är ju bland det bästa som finns till förrätt tycker jag
Droppformad utstickare. Nu kan du måla blommorna som du önskar med pulverfärg. Lägger alla utstickande i en veiner och tryck till (veiner är en speciell form som finns i olika utföranden och som av olika material som ger blomblad små ådror)
Hej alla bloggläsare där ute. Platta ut degen till en längd, cirka 3 cm tjock, på mjölat bakbord och skär dem i trekanter. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter
Det blir ofta samma gamla bondkaka, brysselkex och kokostopp bok in och bok ut. La ni ett getöga på årets bokrea när den gick utav stapeln där i slutetutav februari
Det är slut på skit-luncher nu. Men det va värt det för jag har varit såååå sugen på dendär "Peanutbutter love" Cornetto struten hela sommaren när den passerat i kassan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.