Förutom den här banankakan har jag inte gjort många knop idag. Men lite tidsfördriv måste man ju ha så när jag såg de brunabananerna så blev det till att slänga ihop en liten kaka
Släng dem inte. Släng ner skalen i en påse och lägg den i frysen om ni inte tänker använda dem direkt. Igår mumsade vi på havskräftor och räkor här hemma - färska skaldjur är bland det godaste jag vet
Ett tips för att rädda maten efter jul är att planera sina inköp, att inte köpa julmat av tradition utan utgå från vad man faktiskt gillar och kommer äta upp
Jag är ju inte överförtjust i kakor riktigt. Mosa bananerna och blanda i dem i smeten. Framförallt så vart den här kakan i min smak, lite matigare och inte överdrivet söt
Plus att det är ett bra sätt att vara på brunabananer som inte längre känns så tilltalande. Kim står och trampar i hallen så hinner inte skriva så mycket mer än receptet, vill verkligen rekommendera att ni testar denna inom kort
Viljar äter men jag kan ju inte mosa i honom banan bara för att slippa kasta dem även om han säkert skulle bli glad för banan till frukost, lunch och middag
Vänd sedan försiktigt ned mjölblandningen och rör inte för mycket. Barnen vägrar äta bananerna så fort de är minsta bruna och dessa hade legat ett tag i skafferiet
Att konstatera är alltså att jag generellt inte är särskilt mycket av en #hälsovegan när det kommer till maten jag instagrammar men i hemlighet är jag lite smånyttig och gillar att i alla fall veta att jag kan hälsofiera "vanliga" recept om jag känner för det (det gör jag oftast inte)
Övergrädda inte, då blir de bara torra och tråkiga. I en separat bunke (eller matberedare), mixa bananer, mandelsmör och stevia strö med en stavmixer till en slät massa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.