Jag har skrivit ett inlägg om dem tidigare, en perfekt present till någon som gillar att laga mat. Hoppas att du gillade detta inlägg, och speciellt du Maria, som bad mig skriva det efter att jag publicerat bilden på Instagram
Nu när jag väl sitter här ochskriver så inser jag ju att jag har allt bakat en del. Vart väldigt fint att snitta det den kunde nog ha jäst lite till den med
Ja och en hel sida till med olika åkommor av varierande slag. Såsen till det grillade kanske. Kikar in och bjuder på en otroligt fräsch god sås med lite studs i i form av nässlor, vitlök och soltorkade tomater
Klicka på bilden nedan så kan du läsa mer om den bästa bok jag skrivit. Förordet av Ann Fernholm, som skrivit boken Ett sötare blod, är en njutbar läsupplevelse där hon beskriver sin upptäcktsresa i långkokens värld och förklarar hur naturliga fetter gör att vi mår riktigt bra
Semester ochledighet är lika med lååånga frukostar. Och vad är väl godare än hembakat bröd, bara doften som sprids i huset gör en lycklig ju och det här frö och nötbrödet lchf går tilloch med fort att baka, vilket passar utmärkt för en hungrig mage
Hela den här dagen har jag hållt på med ett långkok på grytbitar av nöt som vi ska äta imorgon till middag, grytor blir ju alltid godare efter att ha stått i kylen över natten men det doftar väldigt gott redan nu =)
Lyft kastrullen från värmen ochtillsätt vetemjöl och. Det går även att byta ut till annan vit fisk. Hittade billig fisk i frysdisken, pangasius mal, och lagade en enkel fiskgratäng
Skala och finhacka löken. Skala och skiva vitlöken mycket tunt. Bryn lök, vitlök och svamp. Bryn löken och champinjonerna separat annars blir det för fullt i pannan
Man kan också göra en stark sås med mera citron och då bryta med en nypa socker. Jag har nyligen upptäckt att Bong har nytt recept på buljongtärningar utan konstiga tillsatser
Här är ett recept som passar väldigt bra till glögg mys eller drinkar. Imorse vaknade jag till en adventsprydd lägenhet, gnistrande snö ute och en helt fantastisk känsla
Men innan jag går och lägger mig har jag tänkt börja packa lite inför vår Jämtlandsresa, eller jag ska åtminstone skriva lite packningslistor och en att-göra-innan-vi-åker-lista
Vispa ihop alla ingredienserna till marinaden och smaksätt med svartpeppar. Marinera köttet, någon timme för mindre bitar och över natten för större detaljer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.