Kul med lite olika former på tårtor. Låter som en bra födelsedagskväll enligt mig. Fyllningarna blev rårörda hallon och mjölkchokladmousse och tårtan spacklades sedan i vit nutellasmörkräm innan den täcktes och garnerades den med marsipan
Alltså känner jag mig väldigt nöjd medmigsjälv. Ännu nöjdare är jag med att de stora astmaproblem som jag har haft de senaste tre månaderna äntligen har försvunnit den senaste veckan
Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Under hösten och vintern äter jag till största delen varma grönsaker och rotfrukter men ju närmare vår och sommar vi kommer känner jag suget efter ej tillagat och grönt och fräscht med massa levande energi
Vi serverade vår med sallad, tomat, majs och kvarg+mellanfilsås i tortillasbröd. Gör du den själv slipper du dessutom att få hela rätten nerdränkt i kebabsås, vilket är kännetecknget för en köpekebab av klass – så sjukt ofräcsht
Jag är en av dom som gillar att stå och rulla massvis med köttbullar. Jag använder mig av ett matskedsmått när jag rullar bullarna, har en sån fiffig som är rund i botten och det blir jättefina bullar
Livsmedelsverket hyllar proteinrika bönor. Ketoner är ofarliga för oss (även om en av Livsmedelsverkets professorer inte visste skillnaden på ketos och ketoacidos)
Himmelsk start med universums finaste Bellini längst upp i skrapan på söder (vit persikopuré, en hutt persikolikör och en hel flöjt med Veuve Clicquot, mycket ömt ihoprört)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.