Lax med salt,citronpeppar,rivet citronskal och lite rapsolja. Broccolimos. koka broccoli och häll av vattnet mixa ihop med lite crémefrachie, örtsalt och svartpeppar
Mosa/vispa samman potatisen med mjölk och smör. Skala och tärna potatisen. Skiva och stek korven i smör. Vispa samman dijon, vinäger, olja, salt och peppar
Så var det onsdag och tydligen fisk till middag igen. Matplaneringen beror helt på eventuella rester och vad som finns i frysen eller köps hem från affären
Servera med kokt ris och grönsaker. Tillsätt grädden och smakberedningen (skogssvampspannan), rör om och koka ca 2 min. ca 500 g skinn- och benfri laxfilé
Jag bestämde mig i stället för att använda varsin fin bit oxfilé att lägga på plankan med kantarellsås och västerbottenost ovanpå tillsammans med det klassiska spritsade moset
Målet var att bjuda några vänner på en rejäl lördagslunch med stek, rödvinssås och ett potatismos. Så efter en sväng på stan på lördagens förmiddag, med inhandlande av grönsaker, rotsaker och vin, var det dags att traska hemåt till lägenheten
Med helgen inom räckhåll så är ni säkert sugna på något extra gott att stoppa i er och det ska ni så klart få, vad sägs om en vildsvinsfilé med ett helt sanslöst gott potatismosoch vitlökssmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.