Kryddiga kikärtor med hirs & stekt zucchini – olivoljefrästa kikärtor i spiskummin, koriander, vitlökspulver, curry och aningens cayennepeppar med färsk tomat och en klick smör serverat till buljongkokt hirs och olivoljestekta skivor av grön zucchini
Det är något särskilt med grönsaker marinerade i olivolja och sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
Ta ut och häll ut kikärterna på dubbelvikt hushållspapper så oljan sug upp lite grann. Jag är medveten om att det är en hel del inlägg om kikärtor här på bloggen nu förtiden men det är verkligen en favorit hos mig
Inga kolhydrater, även om man letar med ljus och lykta. Jag äter fortfarande kolhydrater, även om jag försöker att hålla mig till nyttiga sådana i form av glutenfritt fullkornsmjöl, rotfrukter och massor med vanlig frukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.