När jag äter halloumiost brukar jag för det mesta bara äta den som den är lixom, blanda ner den i ngn god sallad och då gärna med avokado, kyckling och krutonger som jag har gjort tidigare
Vi rökte skaldjur på grillen, vi har ju testat att röka räkor tidigare men aldrig rökt musslor. När det sedan blivit glöd och börjar pyra så knuffar man den åt sidan och låter brännaren under fortfarande vara på medans man stänger av dem andra där man lägger på skaldjuren och låter ligga under lock i ca 30 min
På påskbordet här hemma serverades bland annat den här helt fantastiskt goda skaldjurs cheesecaken, eller jag använde bara räkor men du kan ju ta i lite kräftor om du vill ha det också
se är min nya leverantör på skaldjur. …havsfarmen. Riktigt bra. Vi=mitt företag F1 Text & Dekor AB fick äran att stripa deras bil samt att göra deras hemsida
Båda recepten i dag funkar antingen att servera som förrätter eller så som vi gjorde, tillsammans med flera andra så det blir som en liten skaldjursbuffé
*garnera ev med lite extra skaldjur och dill ca 2veckor se. Hej alla läsare. Så glad jag blir att se ni är inne och besöker bloggen fast jag inte haft tid för bloggande på ett tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.