Skördemeny i samarbete med Spisa
Trattoria
Trattoria
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 Se
  • Halstrad torsk med smörbakade betor och rosmarin, 4 personer
  • 600 g torskfilésalt och vitpeppar
  • Kantarellpizza, 1 st
  • Pizzadeg
  • 25 g jäst
  • 2,5 dl vatten
  • 5-6 dl vetemjöl
  • 1 nypa salt
  • 400 g färska kantareller
  • 200 g blandad svamp, t.ex. porto bello
  • 300 g riven ost
  • 1 msk hackad färsk timjan
  • salt och svartpeppar
  • Pajskal
  • 150 g smör eller margarin
  • 3 dl vetemjöl
  • Fyllning
  • 300 g plommon
  • 200 g björnbär
  • 1/2 citron (rivet skal)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.