sedan i med lite vatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. 1 liten fläskfilé. 1 burk creme fraiche (liten). ca 1 dl vatten. 1 liten fläskfilé. ca 1 dl vatten
Lätt rostad toast pensladmed vitlökssmör. Avokado- och tomatsalsa med olivolja, salt och peppar. Igår kväll samlade jag och Ola ihop alla som vi inte hunnit fira och bjöd på en hemlagad trerättersmiddag
Ja, det kan ju ha något att göra med att vi har hört det från väldigt många människor… Men för mig är det ju faktiskt precis tvärtom… När jag ser Loffe Carlsson, ja, då tänker jag att han är väldigt lik min pappa
Här en repris på Valborgsbuffé med bakad rödlök, bär meditaliensk maräng, krämig vitkålssallad, potatissallad med rädisor och massa riven pepparrot, rostad majssalsa, lättbakad sparris och morötter, sallad med fetaost och spenat, nötbröd och en kikärts & nötröra
Blanda denmed olja, salt och dill och rosta eller stek den på grillen så att den får gyllene yta. Lägg dem i matberedare eller mixer tillsammans med matlagningsyoghurt, persilja och vinäger, mixa slätt och smaka sedan av med salt och peppar
Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.