Stressa inte ihjäl dig, gör dessa chokladbräck med goda toppings på. Tar nästan ingen tid alls, bara förbereda ”strösslet” och sen värma choklad i micron, hälla ut på en plåt och sen på med valfri topping
Och de sista stora säckarna gjorde vi ett riktigt fint veckans bröd av den här helgen. Vi har några påsar kvar i butiken här på Solhaga, om ni nu skulle ha vägarna förbi
Anna Lind Lewin är en av de stora auktoriteterna när det gäller att ta vara på maten — hennes bok Fattiga riddare och andra kökshjältar är full av goda tips
Jimmy och Beatrix garnerar det sistapå Toast Bellman . När gästerna anlände genom den stora entrén får dom kvällens första aptitretare som är en mini löksoppa
Då var vi åter på plats i köket efter en liten minisemesterresa till närmaste huvudstad, Köpenhamn, där vi spatserat runt och bara njutit av tillvaron några dagar
Ja, det går=) Vi åt lite middag å¨stan med syrran med familj och Åsa med familj, och gick sedan en tur på stan här i Örebro, köpte glass och kollade på några av OpenARTs verk
Från och med imorgon och hela året framöver kan ni läsa om Årets kock på Husmorsbloggen. Alla har de vackra blommande tallrikar med mycket fokus på nordiska kryddor och lokala ingredienser
Tur man har lite kvar i frysenBlev sugen på något gott, men har inte varit och handlat idag. Jo, 2 st av dessa godingarSå nu får jag och gubben godis till Let`s DanceReceptet på Tiramizú finns i Blogginlägg 2012-01-12
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
På onsdag kommer expressen hem hit till mig och ska filma när jag lagar korvstroganoff och bara på de senaste dagarna har fler spännande idéer och förslag dykt upp än på typ hela året dessförinnan
Oij, märkte just att det visst blivit en hel del inlägg om rabarber på senaste tiden. Men eftersom VI har en hel del rabarber kan jag tro att NI också har det, och vill hitta på någonting kul att laga av dem
Dagarna går ju så galet fort och jag har ännu inte delgett er vårt nyårsfirande påkvällen. Värdar för denna kvällen var Pierre och Åsa och likt tidigare år skålade vi in det nya året i ett vedeldat kar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.