Låt spenaten tina i ett durkslag. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt. Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig
Om du vill prova om smeten har bra konsistens, klicka ut lite på ett bakplåtspapper. Det känns väldigt roligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt
Apelsinsmaken gör också mandelkakan lite fräschare, lite roligare och så mycket godare men jag rekommenderar att smaka av smeten innan du sätter den i ugnen
Jag har då på grund av ovan nämnda nyfikenhet, tagit reda på en hel del information även om detta. Här kan du läsa några betraktelser om bönor hos flera kostrådgivare som också insett bönornas fördelar, här Bitte Kempe Björkman på Nutriavans och här skriver Marie Norder Aspholm
Det är inte ofta jag ofta jag läser Kyrkans tidning (8 maj 2013) och än mer sällan jag citerar den, men när man får läsa att absinttillverkning sker i kyrkan har jag svårt att hålla fingrarna borta Absint är en i många fall mytomspunnen dryck
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.