Jaghar i mitt arbete som kost- ochnäringsrådgivare, och även i mitt eget liv, hämtat inspiration från några olika kosthållningar, till exempel lågkolhydratskost, blodsockerbalanserande kost (GI), Rawfood, inflammationsdämpande kost, medelhavskostoch att äta för optimal syra-basbalans
När min son ochhanskompisar kommer hem till oss efter skolan bjuder jag alltid på frukt. Har sonen kompisarpå vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Vispa ägg och mjölk. Finhacka löken. Sila och pressa ut vattnet. fryst bladspenat, (400 g). 1filodeg, (ca 250 g). 1färdig skivad korv, t ex pepparoni, chorizo eller salami. 1prästost, gärna 1878, (17%). 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar
Hela champinjonerpå burk, lite olivolja, lite äppelcidervinäger, persilja ochvitlökKikärtor, lite olivolja, salt o masor av chili con carne krydda - smakar precis som chilinötterMajs ochärtsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.