Jag försöker hålla mig lite i skinnet nu, efter att ha gjort alldeles för många utsvävningar i vinter (jag har bara inte orkat bry mig, vilket förr eller senare resulterar i att man mår dåligt både fysiskt och psykiskt efter ett tag), och det går väl
Winter salsa is my name of this salsa because I use canned tomatoes instead of fresh tomatoes during the winter months when tomatoes are tasteless and watery
Relationen mellan mig och short ribs av nöt är en ständigt pågående kärlekshistoria. Shortribsen har inte förlorat sin smak, men kan ändå serveras möra
At the moment I have no more group workshops planned, but I also offer one-on one classes in the same manner on weekdays – so don’t hesitate to contact me if you’re interested in booking a date
Short ribs till exempel. Det är ett jämrans tjat om sous vide-tillagade short ribs, hur fantastiskt det är och hur man kan få det sönderfallande mört samtidigt som det är tillagat medium eller medium-rare
(Klicka på bilden för större text). Mitt bidrag till Månadens Sötsak hos Söta Saker. Mina vintermuffins består av vaniljmuffins med två sorters fyllning
Första gången var det brisket som skulle grillas och nu är det som ni ser på titeln short beef ribs. Jag har aldrig grillat short beef ribs förut (revben från nöt) så jag valde denna gången att bara köpa en liten bit som skulle räcka för två personer, inte ens 1 kg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.