Doppa donutsen i glasyren och garnera med strössel. Vispa det slätt med florsocker och mjölk. Ta ut rundlar, som är 8 cm i diameter, med mått. Fritera ett par donuts åt gången i ca 1 minut, tills de fått fin färg
Det är roligt att kombinera olika smaker, varför inte smaksätta smeten med någon god essens. Låt svalna och vält sedan ut donutsen, doppa i glasyr, choklad eller annat gott
Med de som ska ha chokladglasyr på sig doppas en stund efter donutsen har svalnat. Rör om i skålen med jästblandningen och tillsätt den ljumna mjölken, ägg, smör och socker
Blanda allt med en träslev tillsammans med lite utav sockret. Kavla ut degen och stansa ut donuts. Har du problem med att oljan stiger, ta av den från kastrullen emellanåt
Heat the oil in a large skillet over medium heat. Make the sauce by stirring together the tamari, rice vinegar, lime juice, honey, ginger, garlic, and sesame oil
Lite trött var jag, och missade därmed vätskan som åkte i först efter att jag knådat ihop resten, vilket tvingade till extra mjöl och därmed en torrare deg
Älskar donuts, stora som små, med eller utan hål. Som ni säkert har märkt blev jag riktigt galen med systemkameran och hade riktigt svårt att sluta ta bilder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.