Serranorulle med Norrmejerier Grevé och hasselnötter
Norrmejerier.se
Norrmejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 –3 persiljerötter
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 dl rostade hasselnötter
  • 1 msk kallpressad rapsolja,
  • 1 msk pressad citron + lite rivet skal
  • salt och svartpeppar
  • chili explosion
  • färsk körvel
  • 100 g Norrmejerier Grevé® (smakstyrka 6–8)
  • 5 långa skivor serranoskinka
  • några droppar god balsamvinäger
  • 1. Värm ugnen till 200 grader. Skala persiljeroten och skär i stavar 6–7 cm långa.
  • bakplåtspapper och pensla med olja. Rosta i ugnen tills de är mjuka, ca 10 minuter. Låt svalna.
  • 2. Blanda persiljerot och hasselnötter och smaksätt med rapsolja, citron, salt och svartpeppar samt
  • lite
  • 3. Dela serranoskinkan diagonalt och
  • ost på skinkskivorna samt 2–3 droppar balsamvinäger på varje. Rulla ihop.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.