Förra året plockade jag i alla fall blommor med intentioner att göra saft av dem. Sedan har du den vackraste saften du kan tänka dig och smaken, den är sommar på flaska och inte alls parfymig
DEN VACKRA KYCKLINGEN. Jag ska på en gång varna er för bröd receptet, jag höftade totalt, om ni inte känner er så bekväma med att höfta fram deger använd ett pitabrödrecept eller dylikt
Mosa osten och blanda med resten av ingredienserna. Servera varm med en sked av chevréröran överst. Smaka av med salt och peppar och låt stå i kylen i ca 2 timmar innan servering
Lammlägg eller annat lammkött gärna med ben. Går även bra med lammgrytbitar. Börja med köttet. Ta en stor kastrull, lägg i köttet och kryddorna och täck sedan med vatten
Vispa gulorna med saften. Koka upp mjölken och vispa ner den i äggblandningen, häll detta åter i kastrullen och sjud sakta under vispning på låg medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.