Om köttet inte är färdiggrillat som jag gjorde så kan man ju steka det i stekpannan - biffarna och låta det svalna något innan man skivar upp det i strimlor och krydda med massor av nymald svartpeppar
För 8-10 personer (tidsåtgång ca 2 timmar). 10-15 selleristjälkar, grovt hackad. Lägg buljongtärningarna och de hela kycklingarna i en stor gryta och fyll vatten till det täcker
I Singapore finns inte det alternativet att köpa, bara söt inlagd gurka. Snabbsaltad gurka tillhör en av favoriterna, speciellt på leverpastejsmörgåsen
Här i Singapore har jag svårt att få tag på färsk jäst och jag tänker att när man bakar naanbröd eller chapati ute byarna har man inte jäst och bakpulver att tillgå
Även dagens recept är hämtat från en kollega i matvärlden, en tjej som befinner sig på andra sidan jordklotet, närmare bestämt Singapore, en av våra absoluta favoritstäder faktiskt
Jag vet att KS är omstritt och det finns lika många frälsta som icke-frälsta och jag personligen vet inte vad jag tror, det enda jag vet är att det markant tvärvänt många förkylningar och magsjukor för mig personligen, sedan är det upp till var och en vad man tror (eller tycker sig veta) eller inte
Här i Singapore är de inte lika salta räkorna, eller rättare sagt inte alls salta så jag rekommenderar att salta lite i oljan om du inte köper räkorna på IKEA här i Singapore
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.