årspremiär för middag i uterummet. Jag ville också bara visa min tröstshopping på facebook senaste veckan, haha det blir dyrt att vara hemma, fast allt är ju typ"second hand"
Jag tror vi kan börja säga att sommaren nu äntligen är här. Och med sommar kommer solsken och lättklädda kroppar som ligger och trycker på stranden för att få den där efterlängtade bruna färgen som gör oss så fräscha och snygga
Visserligen har vi spenderat dagen med att både shoppa mat inför helgens förlustelser och att stoppa korv men dessemellan har vi hunnit med en, vid detta laget traditionsenlig, premiärfika i Carina och Affes uterum
Yngsta dottern fyllde 9 år i torsdags. Det firades med presenter till frukost och grillad oxfilé med dijonnaise och en sallad enligt hennes önskemål på kvällen
Den här fräscha och bäriga efterrätten vispar du ihop på mindre än fem minuter. Hemligheten är att marinera jordgubbarna i en citron- och sockerlag, det ger en syrlig och frisk smak som passar utmärkt efter grillad mat
Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Färgen på denne drink blev vid just detta tillfälle helt otrolig. Så här såg den ut tills jag blandade den ordentligt, men jag kunde inte låta bli att fota den, eftersom den såg så overklig och märklig ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.