Mal nötterna och blanda med florsockret. Vispa äggvitorna hårt och blanda med nötter och socker. Blanda ingredienserna i en matberedare eller med elvisp
Smält smöret och häll det tillsammans med sirapen och äggen över de torra ingredienserna. Bred smeten i en långpanna, ca 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper
Min man gillar dem bäst medan jag gillar de ljusta bäst. Kakorna blir lite knapriga i kanterna men sega och mjuka i mitten, och det är ju Subways kakor också
Ibland har man en hel drös med äggvitor över i kylen. Det går visserligen att frysa dem, men jag har redan ett gäng i frysen så då fick det bli lite sega maränger istället
Jag hoppas att allting gick bra med kakorna och att ni tycker att de är lika goda som jag, om ni gillade receptet får ni gärna dela det med era vänner eller lämna en kommentar
I det senaste numret hittade jag dessutom en artikel om Amy som lagar och bakar det mesta med chili samt en artikel om Mary som i vanlig ordning bjöd på massa smaskiga recept och om hur en stroke förändrade hennes liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.