2 cm
tjocka och lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i 200 grader, ca 10 min kakorna ska ha flutit ut rest sig lite på höjden och blivit liiiite gyllene, men inte för mycket då förlorar man det där sega härliga i mitten… Ta ut och låt svalna på plåt till de är torra. Förvara torrt.
Och det blev lite mjuksegacookiesmed daim ochvitchoklad. Hacka chokladenoch rör ner i degen. Blanda mjöl, vaniljsocker, salt och bikarbonat och rör ihop till en deg
Sega, söta och fyllda medvitchokladoch macadamianötter. De ska vara lite sega. Det blev bra det med. Blanda runt till en deg och rör sedan ned nötter ochchoklad
170 g smör 180 g macadamianötter [2,5 dl] 140 g farinsocker [2 dl] 120 g strösocker [1,5 dl] 55 g ägg [1 st] 15 g äggula [1 st] 300 g vetemjöl [5 dl] 3 g bikarbonat [0,5 tsk] 2 g salt [0,5 tsk] 4 g vaniljsocker [1 tsk] 250 g vitachokladknappar
//Matilda Mjuka cookiesmed lakrits ochvitchoklad. Så skulle jag beskriva dessa u n d e r b a r a cookies som var något av ett "experiment", som jag brukar kalla det
Jag smygstartade redan för några dagar sedan med "nutella chocolate chip cookie brownie" och fortsätter nu djupare in den amerikanska kakjungeln och bjuder idag på jordnötskakor medvitchoklad en seg och knaprig historia med kraftig jordnötssmak och en perfekt balans mellan sött och salt
Igår kväll gjorde jag cookies, dom var väldigt populära och jag fick göra nya idag för att kunna göra ett inlägg till er med bild, för ett inlägg på bakverk/mat utan bild är som en lussekatt utan saffran
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Chocolate Chip Cookiesmedvitoch mörk choklad. helt klart världens bästa Chocolate Chip Cookies. Och nyss har jag bakat kladdkaka med, bakar nästan varje dag senaste tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.