Ett tjockt, segt, karamelligt klet på en mjuk sockerkaka, det är grejer det. Min svärmor bjöd på en väldigt god toscakakamedkokos när vi hälsade på i Stockholm sist
Smörj o bröa en långpanna/ eller lägg ett smörpapper i botten vik upp kanterna. tillsätt torra ingredienser samt det smälta smöret och mjölken / grädden till ägg/socker smeten
Denna härliga kladdkaka bakas ilångpanna och smaksätts medkokos och den är galet god. Bäst smakar kakan ifall du bakar den en dag i förväg och serverar den med färska jordgubbar och en klick grädde eller glass
Silviakakan är en kaka med glasyr som jag smaksätter medantingenlime eller citron. Kokosflingor. Förresten är Silviakakan den ljusa motsvarighetentill Kärleksmumskaka ilångpanna, också riktigt gott
Kommer inteihåg var receptet kommer ifrån eller varför den heter just dansk drömkaka men det som jag antagligen föll för i receptet och som fickmig att lägga det i sparahögen var nog farinsockretitoppingen som ger kokosenlite extra god och knäckig smak
Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Den innehåller mycket antioxidanter från blåbären och fibrer från havregrynen så du kan med gott samvete unna dig en extra bit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.