Som alltid undrar man vart tiden tagit vägen, den går alldeles för fort. Kändes inte som det var länge sedan vi mitt i natten for i ilfart genom Kalmars gator mot rödljus och stopplikt
Har varit ute en stundoch fixat lite, men det är inte mycket man kan göra. Ha en underbar kväll. Lördag och det kändes nästan som vår, tills det började snöa
Brr, riktigt kallt och massor av snö. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Den inställningen har jag och den kommer jag inte att tumma på – för bakat ska i första hand vara gott, inte nyttigt eller annorlunda (även om det gärna får vara det också)
Denna underbart goda choklad och cheesacaketårta bakade jag till min födelsedag. Eftersom jag är barnsligt förtjust i både kladdiga chokladkakor och cheesecake, så blev jag väldigt glad när jag hittade en kombination av dessa båda grymt goda kakor i boken 'Hummingbird bakery cookbook'
Jag har jobbat, varit en sväng till Stockholm och ägnat mig åt köksrenoveringen. Det senare går långsamt men säkert framåt och ni kommer att få ta del av lite bilder inom kort
Inspirationen kunde inte kommit lägligare eftersom vi några dagar senare hade en födelsedag att fira där födelsedagsgrisen tycker mycket om just dessa tre smaker
För att få upp värmen i drycken kan man ställa den en stund på den avstängda platten på eftervärme. De som tycker om kombinationen av äggröra och kokos kan nog tycka om den
Ställ i frysen en stund så rasar inte kanterna ner så lätt eller klä kanterna med en ram av folie. Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Första gången jag köpte macarons så blev jag så beskviken ochkunde inte förstå hur alla kunde tycka att de var såååå goda, tyckte de var torra och smaklösa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.