Santa Maria lanserar Street Food
Niehoff
Niehoff
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram nötfärs och forma till
  • 4 hamburgare och stek på dem i en stekpanna
  • 500 gram laxfilé
  • 1 msk smör och
  • 1/2 dl vatten
  • 20 minuter Dra sedan isär laxen och lägg lite i ett varmt chapatibröd tillsammans med bladspenat, Lemon Chutney och yoghurt
  • 500 g kyckling och blanda med kryddblandningen, fördela kycklingen i en oljad ugnsfast form och tillaga i ugnen på
  • 200 grader i ca
  • 15-20 min Grovhacka sen kycklingen och lägg den i ett varmt Santa Maria Coconut
  • 1 msk Mango sauce och
  • 1 msk creme fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.