En riktigt härlig dag har vi haft i en fantastisk stad, jag gillar redan San francisco trots att jag ännu bara sett en glimt av den stora, vackra staden
Blanda alla ingredienser till surdegen och låt stå på varm plats i 2 dygn. Blanda den varma mjölken med jäst, socker och den lilla mängden vetemjöl och rör om
Garnera det klassiska San Fransisco-garnityret, en apelsinskiva och ett rött cocktailbär. 1. Blanda vodka, likör och den gula apelsinjuicen, respektive grenadine och blodapelsinjuice i två separata plastglas
När jag var yngre var farmors äggakaka något av det bästa jag visste, så än idag. Jag har alltid ingredienser hemma för att kunna slänga ihop denna enkla och goda kreation
Här kommer äntligen receptet på Sebastians formidabla julkalkon. Fylld med massor och gott och till den serverades brysselkålsallad med granatäpple, god sås, tranbär i clementinhalvor och hasselbackspotatis
Puhh, lång dag idag. Var i Kista på en konferens kring mobilmarknadsföring på förmiddagen för att sedan åka hem och pilla på en annonskampanj som skulle upp på Facebook ikväll
Ingredienser400 gram pasta400 gram champinjoner3 dl grädde200 gram spenatGul lökRiven ParmesantostSalt och pepparInstruktionerBörja med att rensa och skiva champinjonerna. Tillsätt 1-2 dl riven parmesan i såsen och rör om. 1-2 dl riven parmesan i såsen och rör om
Tweet Pin It Skriv utEfter midsommar fick vi en hel del färskpotatis över och för att inte föräta oss på bara potatis så gjorde vi en somrig potatissallad på det som blev över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.