Grädda i mitten av ugnen i 10–14 minuter eller tills bullarna får en fin gyllene färg. Dag 1. Smält hälften av smöret till fyllningen i en kastrull (det får inte koka)
En riktigt härlig dag har vi haft i en fantastisk stad, jag gillar redan San francisco trots att jag ännu bara sett en glimt av den stora, vackra staden
Blanda alla ingredienser till surdegen och låt stå på varm plats i 2 dygn. Blanda den varma mjölken med jäst, socker och den lilla mängden vetemjöl och rör om
Garnera det klassiska San Fransisco-garnityret, en apelsinskiva och ett rött cocktailbär. 1. Blanda vodka, likör och den gula apelsinjuicen, respektive grenadine och blodapelsinjuice i två separata plastglas
Krossa alla kryddor i en mortel och värm upp kryddblandningen tillsammans med grädden, kastanjehonungen och zesten från citronen och apelsinen till 50 grader i en kastrull på låg värme
Bara det gjorde det väldigt intressant och kul att prata med andra som har samma yrke och intresse. Det var två helt fullspäckade dagar med prat om Surdeg, bröd, råvaror men också en del praktiska moment sätta lite olika degar både sötedegar som Vetedeg, briochedeg och croissanter och ett par olika bröddegar
Skala räkorna. Skala och skiva vitlöksklyftorna. Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltid fingrarna borta från ansiktet och framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.