Salviamarinerade kycklingben med tomatsalsa
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kycklingben
  • 1 liter kycklingbuljong av flytande fond
  • 1/2 dl citronolivolja
  • 1 bit färsk ingefära, riven
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1/2 dl chilisås
  • 1 msk japansk soja
  • 2 msk färsk salvia, hackad
  • 4 plommontomater, urkärnade och tärnade
  • 1/2 rödlök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald
  • 1 tsk Crema di balsamico (Zeta)
  • basmatiris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.