Sila av vattnet medanpotatisarna fortfarande har en hård kärna. Borsta potatisarna och koka dem knappt mjuka i hårdsaltat vatten, cirka 10 minuter. Sätt in dem i ugnen i 175 grader och låt dem torka medan du gör såsen. 400 g små färskpotatisar
(Skrynkelpotatismedmojosås, recept från Kanarieöarna)Kanariska potatisarmedMojosåsPotatisarna. På med ett lock och koka tills potatisen är mjuk och fin
Tvätta potatisen och lägg den i en kastrull med salt och vatten så det täcker. men själv tycker jag att det inte var så märkvärdigt, potatisen smakade inte så jättemycket salt, snarare som vanligt kokt potatis
Lägg i potatisen och koka den mjuk. Smaka av med salt. Vänd runt sockerärter och salladslök snabbt i en kastrull med olivolja före servering så att det blir varmt
Honungsstekt färskpotatismed vitlök. Kanske har du – precis som jag – överbliven potatis i kylen. Det blev en liten påskpaus här på bloggen men nu är jag här med full styrka igen
Pensla potatisenmed oljan från plåten och salta lätt. Jag har provat med andra kryddor så som rökt paprika pulver, vitlök, chili, allt verkar fungera till detta recept
Krispigt rostad potatismed massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja. Så rostad potatis, sallad, lammstek i god marinad på soja, olivolja och valfria kryddor och örter såsom chili, paprikapulver, spiskummin, salt, svartpeppar, vitlökspulver, lökpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.