En otroligt god kladdkaka med smak av kola och med en salt touch. Rör ner denkaramelliserade mjölken, strösocker, salt och vetemjöl i det smälta smöret, rör till en jämn smet
Vispa ihop smöret med alla de torra ingredienserna (socker, vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, salt och lakritspulver) med elvisp på låg hastighet tills det blir en smulig blandning
Dom är söta, salta och lite syrliga, med andra ord, alldelesunderbara. För solens underbara strålar skapar ett alldeles för hårt ljus och skarpa skuggor
Jag inspirerades av min mammas klassiska efterrätt – tjinuskisås (kolasås med ett finare ord) med frysta röda vinbär, underbar gott där kylan från vinbären gör kolasåsen härligt seg
Sikta ihop mjöl, bakpulver och salt. Defördelar värmen på ett fantastisk sätt, kakorna blir saftiga och att de sedan får en helt fantastisk form gör ju inte saken sämre
Riv mandelmassan och blanda ner socker och äggvitan. Idag tänkte jag vi skulle köra en liten favorit i repris här på bloggen med mina dulcede leche biskvier
Blanda cream cheese, ägg, dulcede leche salt och gelatinblandningen i en skål. en liten nypa salt. Dennautgjorde en av de tre tårtor jag bakade till jobbet förra veckan, och denna var min favorit, även om de andra två var grymt goda demed
Jag har använt mig av Dulcede leche Baking från Pampas deli. Du ska kunna forma degenmedhänderna. Visp ihop smör, socker och vaniljpulver i en bunke med en elvisp eller bakmaskin
Slutligen strör du crunchy kulor ovanpå och lite flingsalt om du använderdet. Flingsalt, valfritt. Men dessadulcede leche eclairsen medchokladgrädde & crunchy kulor var för goda för att jag inte skulle kunna delamed mig av dem till er
Dela bottnen i hälften. Börja med att vispa dulcede leche och grädde på låg hastighet tills de blandats ihop väl, höj sedan hastigheten och vispa fluffigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.