Nyfiken-Allan skulle kunna äta småspik och spillolja bara det är något han kan tugga på. Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret
Blanda samman alla ingredienserna i en stor kastrull och låt koka på svag värme i 2-4 timmar beroende på hur fast du vill ha den i konsistens. Salsan håller sig i ca 3-6 månader och denna sats ger ca 3 liter färdig sås
Vill du ha en matigare salsa, tillsätt kokt matvete eller mathavre. I många Salsa Verde-recept ingår några en näve färsk grön mynta, i andra recept några blad färsk basilika
Jens Linder har vi ju nämnt i våra inlägg, tidigare, vid, några, tillfällen, och Håkan återvänder gärna till hans kokbok för nya idéer och recept, när inspirationen tryter
salt & svartpeppar. Patrik lyckades få köttet riktigt mört och en god kolsmak från grillen Såsens grund kommer från en marinad som kan användas till fläskkött
TwitterFacebookPinterestGoogleE-postTumblrSkriv utGillaGilla Laddar. Denna lite matigare sallad är ett gott tillbehörtill grillat, kanske något att testa till midsommar eller någon av sommarens alla grillmiddagar
igår hede vi tacokväll, min underbara vitlökssås passade perfekt, vill du prova den. ingredienser 4 msk turkisk yohgurt 1 msk majonnäs 2 vitlöksklyftor lite salt&peppar blanda sedan alla ingredienserna och låt stå en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.