Blanda i creme fraiche coh gräddeoch låt puttra i några minuter. Servera med nykokt pasta. Koka pastan. Klipp den kallrökta laxen i små kvadrater och blanda i såsen strax innan servering
400 g Zeta Strozzapreti Casa Di Luca 1 gul lök, hackad 2 klyfta vitlök, hackade 0,5 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 1 dl vitt vin 250 g Zeta mascarpone 65 g spenat 200 g rökt lax
Tillsätt kokt pastaoch färsk spenat till såsen, avsluta medmed bitar av varmrökt lax. Servera på tallrikar och toppa med rivet citronskaloch nymalen svartpeppar
Penne pastaoch grön broccolisås med en god smak av rökt lax som lyxig topping. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen
Blanda ner strimlad lax, räkor ochpasta. Tillsätt pastavattenochgrädde. Smaksätt såsen med dill, skal och saft av en citron (prova dig fram), salt och peppar
Värm försiktigt under omrörning – det får inte koka. Blanda såsen med den nykokta pastanoch skär pastan så att det lättare går att blanda ned sockerärtor och laxstrimmel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.