Gott och sprött strössel istället för salladsdressingSalladsströssel med puffat ris. Salladsströssel med puffat ris. 1 dl Vårgårda puffat rostat ris1 dl solroskärnor2 msk olivolja1-2 krm havssalt1/2 krm malen vitpeppar1 pressad vitlöksklyfta1-2 msk finhackad persilja Mat
Älska Dukkah – Egyptisk nötblandning Du kan ha den till allt, från salladsströssel, på avokadosmörgåsen, över pastan, på frukostägget eller som vi för det mesta som en dipp Lindas Matstuga
Purple salad & rödbetsshots Jag samlade ihop allt smul från båda bakplåtarna efter frönknäckebaket och fick på så sätt ihop mitt eget salladsströsselStockholm Tea House
Salladsströssel Värm olivoljan i en stekpanna. Tillsätt strösockret. Låt detta karamelliseras till en sirap. Häll i solrosfrön och blanda Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.