I en sallad är det viktigt med bra och smakrika råvaror, tomaterna är extra viktiga tycker jag. Hacka kaprisen och blanda med övriga ingredienser till dressingen
Fortsätt med att fördela tonfisk, sardeller, rödlök och oliver över sallaten. Dekorera med persilja. Servera med olivolja, vinäger, salt, svartpeppar och baguette
Servera salladenmed bröd till. Dekorera med persilja. Lägg upp salladen på tallrikar. Fördela tonfisk, sardeller, skivad rödlök, svarta oliver och kapris över salladen
Skiva tomaterna och lägg på salladen. 11 salladshuvud. 11 krm svartpepparSalladnicoise. 1Lägg upp salladen på ett stort fat. 1Skala och dela äggen på mitten och lägg på salladen. 1Skala och skiva löken och fördela över salladen. 1Servera salladenmed dressingen
Förstod verkligen aldrig tjusningen medsalladNicoise när vi bodde i Frankrike. Konstigt dock att man måste åka till Nederländerna för att få en juste salladNicoise
Idag blev det sallad niçoise med tonfisk. Men något som jag har svårt för är sallad. Häl över resterande dressing och toppa med krutonger (och ägghalvor)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.