Lite snacks till helgen är ju inte fel och dessa salamichips är väldigt enkla att göra. Salamichips. Goda att äta som de är eller ha som tillbehör till soppan
Så vad göra med all denna korv. Salamichips, såklart. Förmodligen lika onyttigt som chips, betydligt saltare och kladdigare men med en distinkt smak av gris som inga chips någonsin kan emulera
Men vi börjar från början, när gästerna kom så var det så klart en drink som gällde och lite snacks till det, parmarullar med citroncrème, västerbottensticks och drinkkakor
Vispa ihop ägg med grädde och riven Västerbottensost. Smaka av med salt och peppar. Sänk till medeltemperatur och rör om hela tiden tills äggröran börjat bli till en grynig massa
På med rom och sparris. Rör ihop citroncremen. Parmesanflarn medcitroncreme, löjrom och sparris8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)sparrisCitroncreme
Blanda crème fraiche och citronskal och smaka av med salt och peppar. Toppa med löjrom och sparris. Fördela parmesanosten i 20 cirklar på två plåtar med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.